Emoties aan herinneringen

Een uitvaart: een dag van verdriet. Maar sta je er wel eens bij stil dat het juist een dag is waarbij een lach en een traan heel sterk met elkaar verbonden zijn?
De een begrijpt direct de meerwaarde van het vastleggen van een uitvaart. De ander vindt het niets, moet eerst even aan het idee wennen of erkent de waarde van de foto’s pas achteraf. Want waarom maak je foto’s op zo’n verdrietige dag? Waarom maak je foto’s van mensen op hun meest kwetsbare moment?


Wervelwind aan emoties

Op de dag van de uitvaart haal je heel veel dierbare herinneringen op. Verschillende emoties komen daarbij tot uiting: verdriet, pijn, trots, geluk, liefde, blijdschap. Emoties aan herinneringen voor diegene die je liefhebt.

Foto’s zorgen ervoor dat je je kan herinneren dat deze verdrietige dag ook een dag was van het ophalen van mooie verhalen die je samen hebt gedeeld. Een dag waarin het ophalen van mooie, liefdevolle en dierbare herinneringen aan je dierbare centraal staan. Een lach en een traan staan op de dag van de uitvaart heel erg dichtbij elkaar. Een lach door het ophalen van die grappige momenten die je samen mocht beleven… Een traan van de pijn voor het moeten missen.


Gevoelsband in beeld

Het werkt troostend als je achteraf de beelden kunt bekijken en kunt beseffen dat die zwarte dag ook wat kleur kende door de mooie woorden die zijn gezegd door jou, dierbare vrienden en familieleden. Je herinnert je vaak wel de tranen van die dag, maar de foto’s zorgen ervoor dat je je ook de lach én de verhalen die daarbij hoorden, kunt herinneren.

De liefde naar elkaar toe én de emoties aan herinneringen worden respectvol en gedetailleerd vastgelegd in een mooi beeldverslag van foto’s die je nadien rustig kunt terugkijken. Niet het intense verdriet, maar de gevoelsband wordt vastgelegd door een professioneel afscheidsfotograaf tijdens de dag van het afscheid.


Foto’s van een uitvaart

Kijk je er anders tegenaan na het lezen van mijn verhaal? Dat je niet het verdriet terugziet in afscheidsfoto’s, maar de gevoelsband tussen partner, gezin, familie, vrienden en bekenden?


Met warme groet,

Daisy Renders

Informatie aanvragen

Vraag eenvoudig de informatiebrochure aan. Geheel vrijblijvend. Zo kun je rustig alles (offline) doornemen en samen bespreken.

Weet dat ik uiterst zorgvuldig met jouw gegevens omga.

Met deze aanmelding kom je op Daisy's vriendenlijst.

Je kunt je hier op elk moment weer voor afmelden.

Contact

Ontwerpster en afscheidsfotograaf

Daisy Renders

Industrieweg 23

5281 RW Boxtel

Openingstijden: maandag t/m donderdag 9.30u - 17.00u.

Buiten deze tijden en/of dagen beperkt bereikbaar.

Het kan dat ik je e-mailbericht of je telefoonoproep niet direct beantwoord. Ik ben dan bezig met een afscheidsreportage of ontwerp rouwdrukwerk. Ik beantwoord jouw mail zorgvuldig nadien, wanneer ik er gefocust naar kan kijken. Ik geef ook jou graag mijn volledige aandacht.

Gratis parkeren voor mijn kantoor/fotostudio. Gelegen op 1 km van Station Boxtel.

Ik werk uitsluitend op afspraak.

Volg mij op social media

Voor meer informatie over mijn diensten, over mij en ontroerende verhalen.

  • Pinterest - Daisy Renders
  • Facebook
  • LinkedIn

Professionele fotoafdrukken zelf regelen

 

Heb je veel herinneringen nooit laten afdrukken?

Kom je er niet aan toe om een goed vaklab te vinden met mooie producten?

Dan is de button hieronder jouw kans om

heel eenvoudig professionele fotoafdrukken zelf te regelen.

 

Voorkom dat jouw waardevolle herinneringen verborgen blijven in een mapje op je computer.

 

Algemene Voorwaarden  |  Privacy policy

©2020 webdesign en webrealisatie door Daisy Renders  |  www.beeldmaakster.nl

 

KvK 57441111  |  BTW NL001749622B67